Over ons

Bij Coolingklimaat bent u aan het juiste adres voor uw airconditioning. Coolingklimaat is zowel BRL-100 gecertificeerd bedrijf & BRL-200 gecertificeerd monteurs, en meer dan 20 jaar ervaring in de koeltechniek.

Neem contact met ons op, we monteren en/of installeren onze airco’s graag bij uw thuis of op kantoor. Standaard met 2 jaar garantie. Veel airco’s op voorraad waardoor we op hele korte termijn kunnen plaatsen.

F-gassen

De installatie mag in het kader van milieubescherming uitsluitend plaatsvinden door gecertificeerde installateur die in dienst is bij een een Brl100 gecertificeerd bedrijf. (F-gassen certificaat).

Met een F-Gassencertificaat laten wij u zien dat wij een hoogwaardige kwaliteit bieden en voldoen aan de Europese en Nederlandse wettelijk gestelde eisen. Een erkende installateur garandeert een optimale aansluiting, voorkomt emissies van koudemiddelen en is op de hoogte van alle (technische) eisen, waaraan elke installatie moet voldoen.

Tot 1 januari 2010 was er in Nederland de STEK erkenning met eigen STEK logo, maar de regeling is door Europese wetgeving gewijzigd. Vanaf 1 januari 2010 is in Europees verband de F-gassen verordening van kracht.

Coolingklimaat Airco kopen en laten installeren? LG Split Airco – S12ET + Montage

Onze Certificaten: